Училище с лице, училище за личности

Информация за ученическите униформи за 2019/2020 учебна година

Родителите, които имат възможност да направят поръчките си до края на м. юни за 1-4 клас и до края на м. юли за 5-12 клас и да закупят необходимата униформа или елементи от униформата, получават възможност за отстъпка от общата сума на поръчката в размер на 5%. За братя и сестри, ученици в училището, при едновременна поръчка за двете (или повече) деца от едно семейство, има допълнителна отстъпка 5%. Допълнителната отстъпката за братя и сестри е валидна при поръчка над 50.00 лв. за всяко дете.

След 30 юни за 1-4 клас и съответно след 31 юли за 5-12 клас, цените ще се калкулират в поръчките им в базовия им размер от офертата. За братя и сестри, ученици в училището, при едновременна поръчка за двете (или повече) деца от едно семейство отстъпката остава 10% целогодишно при обявените условия.

За да бъдат готови поръчаните униформи за първия учебен ден, е желателно да направят поръчките си не по-късно от 30 юли. Поради натоварения график през летния сезон фирмата не може да се ангажира с изпълнение в срок на единични поръчки, подадени през месеците август и септември и те ще бъдат изработени без приоритет.

Работно време с клиенти:  Делничен ден: понеделник – петък – 9’00  - 19’00 часа и събота 9’00 – 15’00 часа. 

⇢ Оферта на "Бонита Стил" за училищни униформи (PDF, 160 KB)

⇢ Адрес на "Бонита Стил"

 

 

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.
Повече информация Разбрах