Училище с лице, училище за личности
125 СОУ
Искам да стана
интериорен дизайнер

СЪОБЩЕНИЕ

РОДИТЕЛИТЕ И УЧЕНИЦИТЕ, КОИТО ЖЕЛАЯТ ДА ВИДЯТ РАБОТАТА СИ ОТ НАЦИОНАЛНАТА ОЛИМПИАДА ПО ФИЗИКА – ОБЛАСТЕН КРЪГ /ТЕЗИ, КОИТО НЕ СА ПРЕДЛОЖЕНИ ЗА ОЦЕНЯВАНЕ ОТ НАЦИОНАЛНАТА КОМИСИЯ/, МОЖЕ ДА ГО НАПРАВЯТ В СГРАДАТА НА 125 СУ „БОЯН ПЕНЕВ“, Ж. К. МЛАДАСТ 1, УЛ. „НИКОЛА ГЕНАДИЕВ“ № 1 НА 28 И НА 29 МАРТ 2023 Г. ОТ 14.00 ЧАСА ДО 18.00 ЧАСА.

 

Начало

Центрове за свободно учен-Е в подкрепа на училищата

Асоциация ''Родители'', която е координатор на Национална мрежа за децата и член на Европейската асоциация на родителите, с тревога е установила, че в последните години се наблюдава бързо нарастване на агресията сред непълнолетни в българските училища.

Свързването на реалното и виртуално насилие в един модел на агресивно и асоцилно поведение подтиква двете организации да разработят с помощта на експерти психолози и педагози интерактивен и дискусионен курс за ученици, който да ги предизвика да се замислят върху моделите на агресивно поведение в Интернет- средата и в реалния живот, тяхната взаимовръзка и начините за предотвратяване и реакция. Курсът е съставен от 25 модулни урока, рецензирани от Института по психология към БАН. Уроците ще се провеждат в свободните часове, за които в 125 СОУ "«Проф. Б. Пенев" не е намерен заместващ преподавател. По проекта работят общо 50 обучители, които са професионалисти от социалната сфера на помагащите професии - психолози, социални работници, педагози.

 

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.
Повече информация Разбрах