Училище с лице, училище за личности
125 СОУ
Искам да стана
интериорен дизайнер

Решение за изпълнители на извънкласни дейности

⇢ Решение за изпълнители на извънкласни дейности

 

Обява за провеждане на конкурс за извънкласни дейности в 125 СУ "Боян Пенев"

⇢ Обява за провеждане на конкурс за извънкласни дейности в 125 СУ "Боян Пенев"

 

Начало

Юли 2014

⇢ Протокол на комисия за избор на фирма за възлагане на обществена поръчка с предмет "Топлаизолиране на външни стени и еркери на сградата на 125 СОУ"

 


Юни 2014

⇢ Публична покана за възлагане на обществена поръчка с предмет на дейност: "Топлоизолиране на външни стени и еркери на сградата на 125 СОУ "Проф. Б. Пенев"

 


Декември 2013

⇢ Публична покана за възлагане на нобществена поръчка чрез публична покана с предмет: „Доставка на плод, мляко и млечни произведения и/или закуски за нуждите на учениците от І- ви до ІV- ти клас на 125 СОУ „Проф. Боян Пенев”.

⇢ Документация за възлагане на нобществена поръчка чрез публична покана с предмет: „Доставка на плод, мляко и млечни произведения и/или закуски за нуждите на учениците от І- ви до ІV- ти клас на 125 СОУ „Проф. Боян Пенев”.

⇢ Начална страница към документацията за възлагане на обществена поръчка чрез публична покана

 


Декември 2013

⇢ Публична покана за периодични доставки на материали и консумативи за изпълнение на ИИД по проект BG051.РО001-4.2.05 „Да направим училището привлекателно за младите хора - Училище за себеутвърждаване и подготовка към европейски хоризонти- УСПЕХ"

⇢ Документация за възлагане на обществена поръчка чрез публична покана с предмет: "Периодични доставки на материали и консумативи за изпълнение на ИИД по проект BG051.РО001-4.2.05 „Да направим училището привлекателно за младите хора - Училище за себеутвърждаване и подготовка към европейски хоризонти- УСПЕХ"

⇢ Начална страница към документацията за възлагане на обществена поръчка чрез публична покана

⇢ Опис на материали и консумативи по дейностите на проект У.С.П.Е.Х

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.
Повече информация Разбрах