Училище с лице, училище за личности
125 СОУ
Искам да стана
пилот

Съобщение

Учениците и техните родители могат да видят работите си от Пролетно математическо състезание за ученици от 4 клас в сграда на 125 СУ "Боян Пенев", ж.к. Младост1, ул. "Никола Генадиев" № 1 на 06.04.2023 г. от 15.30 часа до 17.30 часа и на 07.04.2023 г. от 14.00 часа до 17.00 часа.

Писмените работи на се снимат и не се копират! Резултатите от състезанието са окончателни.

 

Начало

Направихме добро

Както всяка година, така и тази, ученици, родители и учители се обединиха около благотворителни инициативи преди Рождество Христово. Детето, на което всички поискахе да помогнем е Бойана Стоянова.Тя е на 14 години и учи в Немската гимназия в София. През март 2017 година е диагностицирана с тежката диагноза миеловидна левкемия. На Бойана посветихме ежегодния си благотворителен базар и събрахме сумата от 2746,63 лева.

Освен общата ни кауза, отделни класове подкрепиха и други инициативи:

Учениците от четвъртите класове, както и тези от I б, г, д клас, организирани от г-жа Весела Георгиева, направиха за четвърта година благотворителна акция . Те събраха топли дрехи, обувки и други необходими принадлежности за деца лишени от родителски грижи. Събраните дарения бяха занесени на 23.12.2017 г. в Център за настаняване от семеен тип в с. Гаврил Геново.

Учениците от II а, е, V г, д, з, VI в, г, д, з и VII а, ж клас и техните класни ръководители участваха в благотворителната акция „Подари книга“. Те дариха книги, с които да помогнат възстановяването на част от библиотечния фонд на читалище „Св. Св. Кирил и Методий – 1910” в село Мененкьово (област Пазарджик, община Белово). Библиотеката на читалището беше унищожена при голям пожар в края на месец юни 2016 г.

Учениците от IV в клас и г-жа Ирена Тасева събраха книги за Основно Училище "Св. Св.Кирил и Методий" в с. Ясеновец, община Разград.

Огромни благодарности на всички ученици, техните класни ръководители и родители, които отделиха средства и време, за да дарим надежда на нуждаещите се преди най-светлия християнски празник!

Коледна благотворителност
Коледна благотворителност
Коледна благотворителност
Коледна благотворителност

 

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.
Повече информация Разбрах