Училище с лице, училище за личности
125 СОУ
Искам да стана
интериорен дизайнер

Ограничаване на достъпа на външни лица в сградата на 125 СУ "Боян Пенев"

З А П О В Е Д № РД– 07 – 678 – 1328 / 10.03.2020 г

На основание чл. 258 и чл. 259 от ЗПУО, заповед № РД-01-117/08.03.2020 г. на министъра на здравеопазването и указания на Националния оперативен кризисен щаб за борба с COVID-19 и във връзка с ограничаване на възможността за разпространение на COVID-19 на територията на 125 СУ „Боян Пенев“ се забранява достъпа на външни лица в сградата на училището.

Забраната важи до второ нареждане.

Начало

Честит празник, будители!

Първи ноември е празник на българската историческа памет и национално самочувствие, дело на хилядите книжовници, просветители и революционери, посветили живота си на знанието, духовността и свободата. С неуморния си всеотдаен труд, водени от пламъка на родолюбието, те вдъхват вяра в собствените сили на народа ни по пътя към възстановяване на българската държавност. Делото на народните будители утвърждава през вековете нашите национални ценности и идеали, човешкото ни самочувствие и достойнство.

В навечерието на празника отдаваме почит и признателност и на съвременните будители – учители, общественици, дейци на културата – за вярата, светлината и неуморния труд в името на другите. Нека светлината запалена от тях, разширява духовните ни хоризонти.

Честит празник!

 

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.
Повече информация Разбрах